SUPERHELPPO JA SOKERITON VESIMELONIJUOMA

Helppo sokeriton vesimelonijuoma on parasta, mitä voit meloneista tehdä! Nyt kun melonien satokausi on parhaassa vauhdissa, hedelmät ovat parhaimmillaan ja edullisimmillaan. Osta ensi kerralla kaupasta vähintään yksi suuri vesimeloni ja kokeile tätä ihanaa, superhelppoa ja herkullista vesimelonijuomaa! Tämä vesimelonijuoma, mehu tai pirtelö vai miksi sitä sitten haluaakaan kutsua, on yksi maailman helpoimmista juomista. Et tarvitse juomien valmistamiseen mitään ihmeaineita: tarvitset pelkästään yhden ainesosan, melonin. Tai no, veitsen ja sauvasekoittimen tai monitoimikoneen sen lisäksi.

Monta vesimelonia
Vesimeloni – ah, tuo alkukesän ihana raikas herkku!

Vesimeloniviipaleet vesimelonijuoma

Vesimeloni sydän
Suosittelen kuitenkin kokeilemaan melonijuomaa pienellä twistillä ja laittamaan sekaan hitusen maustetta, kuten tuoretta inkivääriä. Inkivääri korostaa kivasti melonin makua ja tuo mukavaa tuntua kurkkuun. Toki inkivääri on myös todella terveellistä ja sillä on sanottu olevan vesimelonin lisäksi nestettä poistava vaikutus.

Inkiväärin lisäksi voit maustaa vesimelonijuoman kurkumalla, mintulla tai lorauttamalla sekaan hiukan sitruuna- tai limemehua.

Helppo sokeriton vesimelonijuoma sopii niin lasten ”jotain hyvää” – kaipuuseen tai aikuisille kesäisenä janojuomana. Jos tarjoat tätä lapsille, suosittelen jättämään voimakkaat mausteet pois.

Vesimeloni haarukassa

Vesimelonijuoma lähikuva
Vesimelonijuomaan saa mukavaa twistiä ripauksella inkivääriä tai kurkumaa tai tilkalla lime- tai sitruunamehua.

Tarjosin itse juoman hieman tylsästi ihan vain suuresta lasista. Saat vesimelonijuomasta hauskemman, jos tarjoat sen esimerkiksi suoraan meloninkuoresta pillien kera (jaettu riemu on suurempi riemu) tai laitat meloninpalat hetkeksi pakkaseen ennen soseutusta ja tarjoat sen välittömästi soseutuksen jälkeen sorbettimaisena jäähilejuomana.

Saat juomasta myös hieman terveellisemmän alkoholipitoisen juoman bileisiin, jos lisäät meloniin hiukan alkoholia, kuten tilkan tequilaa tai cointreauta. Terveellistähän se ei missään nimessä alkoholin kera ole, mutta verrattuna siihen, että sekoittaisit viinaa esimerkiksi limonadiin tai toniciin, meloniin sekoitettu juoma on huomattavasti parempi vaihtoehto. Melonijuomassa kun ei ole sokeria eikä lisäaineita ja saatat saada siitä jopa hivenen vitamiineja ja mineraaleja.

Vesimelonijuoma bileisiin
Mikäs sen parempi juoma juhliin, kun tällainen bileviritys :D?Kuva: GoodsHomeDesign

 

Superhelppo ja herkullinen vesimelonijuoma
Kaikki mitä tarvitset:

Vähintään 1/2 suurikokoista vesimelonia
(mausteita, kuten inkivääriä tai minttua tai viinaa)

Sauvasekoitin tai monitoimikone
Leikkaa vesimelonin sisus paloiksi ja sekoita tasaiseksi massaksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Nauti!

 

Vesimelonijuoma

Jaa somessa
Facebooktwitterpinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *