Tehokas flunssankarkoitusjuoma

Reseptejä ja treenejä: flunssankarkoitusjuoma

Syysflunssa se näyttää jylläävän jo täyttä päätä! Flunssan torjunnassa auttaa antioksidanttinen vihreä tee tai mate, ihmemauste kurkuma, minkä väitetään ehkäisevän myös monia vakavimpiakin tauteja flunssan lisäksi, ihanasti kipeää kurkkua kutitteleva inkivääri sekä c-vitamiinia sisältävä sitruuna. Hunajaa on käytetty flunssan torjunnassa jo aikoja. Kookosöljyllä on bakteereja tappava vaikutus. Kaneli auttaa kurkkukipuun. Keho tarvitsee myös entistä enemmän proteiinia taistellessaan pöpöjä vastaan. Koko komeuden kruunaa vielä ripaus chiliä. Näin syntyi tehokas flunssankarkoitusjuoma, mikä on vieläpä lisäksi herkullinen!

Suositeltavaa vielä olisi, että kaikki käyttämäsi ainekset olisivat luomulaatuisia tai ainakin mahdollisimman puhtaita ja vähän käsiteltyjä parhaan hyötyvaikutuksen saamiseksi. Maitona kannattanee käyttää muuta kuin lehmän maitoa, vaikka maitoa muuten kestäisikin, sillä ”tavallinen” maito saattaa lisätä limaisuutta. Käytin itse ohjeessa Alpron kookospähkinäjuomaa.

Suorastaan tunnet, miten hyvää flunssankarkoitusjuoma tekee, kun nautit sitä. Käytä vielä lisäksi tätä suomalaismiehen parannettua nenäkannuvinkkiä, niin flunssat ovat toivottavasti historiaa! 

 

Reseptejä ja treenejä: flunssankarkoitusjuoma
Kupillinen ihanuutta! Suorastaan tunnet, miten pöpöset juoksevat käpälämäkeen juodessasi mausteista flunssankarkoitusjuomaa.

 

Tehokas flunssankarkoitusjuoma

1 dl haluamaasi maitoa (käytin itse kookospähkinäjuomaa)
1 dl vihreää teetä tai mate-teetä
1tl kurkumajauhetta tai raastettua kurkumaa
1 tl inkiväärijauhetta tai raastettua inkivääriä
ripaus chiliä
ripaus kanelia
muutama tippa sitruunamehua
1 tl hunajaa tai muutama tippa steviaa
1-2 tl vaniljariisiproteiinijauhetta
1 tl kookosöljyä

Keitä vihreä tee tai mate. Kaada joukkoon lämmitetty maito. Lisää loput ainekset hieman jäähtyneeseen juomaan, jotta niiden hyötyvaikutukset olisivat mahdollisimman suuret.

Ravintosisältö / yksi annos
kaloreita 99
proteiinia 4,3 g
hiilihydraattia 6,9 g
rasvaa 6 g

Reseptejä ja treenejä: flunssankarkoitusjuoma

Jaa somessa
Facebooktwitterpinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *